Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.11  М'ясо та субпродукти забійних тварин
Примітка. У цьому класі класифікована продукція виготовлена в повному циклі її виробництва, або відповідна до послуг, пов'язаних з забоєм (або розрубом) тварин, яка знаходиться у свіжому чи замороженому станах, але не приготовлена для безпосереднього вживання
 
  
15.12  М'ясо свійської птиці та пір'я
Примітка. У цьому класі класифікована продукція, виготовлена в повному циклі її виробництва, або відповідна до послуг, пов'язаних з забоєм (або розрубом) птиці, яка знаходиться у свіжому чи замороженому станах, але не приготовлена для безпосереднього вживання
 
  
15.13  М'ясопродукти