Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.11.1  М'ясо свіже та заморожене
Ця категорія включає також:
м'ясо охолоджене, температура якого знижена майже до 0 градусів Цельсія без заморожування, яке класифікується в тих же позиціях, що й м'ясо свіже (парне або пересипане сіллю для тимчасової консервації під час транспортування)
• м'ясо швидкозаморожене, яке класифікується в тих же позиціях, що й м'ясо заморожене
Примітка. Термін "відруби" означає розібрані на частини (обвалювані чи необвалювані) туші, напівтуші та четвертини тварин (передній бік, окіст, грудинка, корейка, лопатка і т. ін.)
 
211a  
15.11.2  Вовна та шкури сирі
Ця категорія не включає:
шкури свиней (01.25.33)
 
029h  
15.11.3  Жири тваринні харчові
Ця категорія не включає:
шкварки нехарчові (15.13.13)
 
216a  
15.11.4  Відходи забою тварин нехарчові  391a