Додаток А (довідковий)
Пошук:
|
Точний пошук (без врахування регістра):
|
Пошук категорії по коду:
|
|
|
|
1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
Код | Назва | Код |
CPC | HS/CN |
15.11.1 | М'ясо свіже та заморожене
Ця категорія включає також:
• м'ясо охолоджене, температура якого знижена майже до 0 градусів
Цельсія без заморожування, яке класифікується в тих же позиціях, що й м'ясо
свіже (парне або пересипане сіллю для тимчасової консервації під час
транспортування)
• м'ясо швидкозаморожене, яке класифікується в тих же позиціях, що й м'ясо
заморожене
Примітка. Термін "відруби" означає розібрані на частини
(обвалювані чи необвалювані) туші, напівтуші та четвертини тварин (передній
бік, окіст, грудинка, корейка, лопатка і т. ін.) | 211a | |
15.11.2 | Вовна та шкури сирі
Ця категорія не включає:
• шкури свиней (01.25.33) | 029h | |
15.11.3 | Жири тваринні харчові
Ця категорія не включає:
• шкварки нехарчові (15.13.13) | 216a | |
15.11.4 | Відходи забою тварин нехарчові | 391a | |