Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.12.1  М'ясо та харчові субпродукти свійської птиці
Ця категорія включає також:
м'ясо та харчові субпродукти охолоджені, температура яких знижена майже до 0 градусів Цельсія без заморожування, які класифікуються в тих же позиціях, що й м'ясо та харчові субпродукти свіжі (парні або пересипані сіллю для тимчасової консервації під час транспортування)
• м'ясо та харчові субпродукти швидкозаморожені, які класифікуються в тих же позиціях, що й заморожені
• м'ясо кролів та дичини
 
211b  
15.12.2  Пір'я та пух  319b