Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.12.11  М'ясо свійської птиці свіже
Ця підкатегорія включає:
свіже м'ясо та харчові субпродукти свійської птиці (включаючи печінку), яка в живому вигляді включена в поз. 01.24.10, не приготовлене для безпосереднього вживання у вигляді тушок, відрубів чи окремих порціонних частин
Ця підкатегорія не включає:
жир свійської птиці (15.11.30)
 
21121 0207.10, .3 
15.12.12  М'ясо свійської птиці заморожене
Ця підкатегорія включає:
заморожене м'ясо та харчові субпродукти свійської птиці (включаючи печінку), яка в живому вигляді включена в поз. 01.24.10, не приготовлені для безпосереднього вживання у вигляді тушок, відрубів чи окремих порціонних частин
Ця підкатегорія не включає:
жир свійської птиці (15.11.30)
 
21122 02.07.2, .4- .50 
15.12.13  М'ясо кролів та дичини
Ця підкатегорія включає:
свіже чи заморожене м'ясо та субпродукти тварин, які включені в поз. 01.25.10, за умови, що вони придатні для вживання в їжу людиною (наприклад, кролів, зайців, голубів, дичини пернатої чи шерстної, морських ссавців та ін.)
Ця підкатегорія не включає:
лапки жаб'ячі (01.25.22)
 
21129 0208.10, .90