Додаток А (довідковий)
Пошук:
|
Точний пошук (без врахування регістра):
|
Пошук категорії по коду:
|
|
|
|
1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
Код | Назва | Код |
CPC | HS/CN |
15.12.11 | М'ясо свійської птиці свіже
Ця підкатегорія включає:
• свіже м'ясо та харчові субпродукти свійської птиці (включаючи
печінку), яка в живому вигляді включена в поз. 01.24.10, не приготовлене для
безпосереднього вживання у вигляді тушок, відрубів чи окремих порціонних
частин
Ця підкатегорія не включає:
• жир свійської птиці (15.11.30) | 21121 | 0207.10, .3 |
15.12.12 | М'ясо свійської птиці заморожене
Ця підкатегорія включає:
• заморожене м'ясо та харчові субпродукти свійської птиці (включаючи
печінку), яка в живому вигляді включена в поз. 01.24.10, не приготовлені для
безпосереднього вживання у вигляді тушок, відрубів чи окремих порціонних
частин
Ця підкатегорія не включає:
• жир свійської птиці (15.11.30) | 21122 | 02.07.2, .4- .50 |
15.12.13 | М'ясо кролів та дичини
Ця підкатегорія включає:
• свіже чи заморожене м'ясо та субпродукти тварин, які включені в поз.
01.25.10, за умови, що вони придатні для вживання в їжу людиною (наприклад,
кролів, зайців, голубів, дичини пернатої чи шерстної, морських ссавців та
ін.)
Ця підкатегорія не включає:
• лапки жаб'ячі (01.25.22) | 21129 | 0208.10, .90 |