Додаток А (довідковий)
Пошук:
|
Точний пошук (без врахування регістра):
|
Пошук категорії по коду:
|
|
|
|
1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
Код | Назва | Код |
CPC | HS/CN |
15.11.11 | Яловичина свіжа
Ця підкатегорія включає:
• м'ясо (туші, напівтуші та четвертини) тварин які в живому вигляді
класифіковані в поз. 01.21.1
• яловичину у відрубах
• телятину в тушах, напівтушах, четвертинах чи відрубах | 21111 | 0201 |
15.11.12 | Яловичина заморожена
Ця підкатегорія включає:
• м'ясо (туші, напівтуші та четвертини) тварин, які в живому вигляді
класифіковані в поз. 01.21.1
• яловичину у відрубах
• телятину в тушах, напівтушах, четвертинах чи відрубах | 21112 | 0202 |
15.11.13 | Свинина свіжа
Ця підкатегорія включає:
• м'ясо (туші та напівтуші) свиней свійських та диких
• окісті, лопатки та інші відруби свиней | 21113 | 0203.1 |
15.11.14 | Свинина заморожена
Ця підкатегорія включає:
• м'ясо (туші та напівтуші) свиней свійських та диких
• окісті, лопатки та інші відруби свиней | 21114 | 0203.2 |
15.11.15 | Баранина свіжа
Ця підкатегорія включає:
• туші напівтуші та відруби овець (баранів, ягнят) свійських і
диких | 21115 | 0204.10, .2 |
15.11.16 | Баранина заморожена
Ця підкатегорія включає:
• туші, напівтуші та відруби овець (баранів, ягнят) свійських і
диких | 21116 | 0204.30, .4 |
15.11.17 | Козлятина
Ця підкатегорія включає:
• м'ясо кіз, козлів та козенят свіже чи заморожене | 21117 | 0204.50 |
15.11.18 | Конина
Ця підкатегорія включає:
м'ясо свіже чи заморожене тварин, які в живому вигляді класифіковані в поз.
01.22.13 | 21118 | 0205 |
15.11.19 | Субпродукти харчові
Ця підкатегорія включає:
• відходи забою тварин (субпродукти) свіжі чи заморожені (печінку,
нирки, серце, язик, голову, ноги і т. ін.), які звичайно використовуються для
харчування людей
• субпродукти, які використовуються як у харчових, так і в фармацевтичних
цілях (кров тварин забійних необроблену, підшлункову залозу, гіпофіз, вим'я,
спинний мозок і т. ін.) | 21119 | 0206 |