Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.11.11  Яловичина свіжа
Ця підкатегорія включає:
• м'ясо (туші, напівтуші та четвертини) тварин які в живому вигляді класифіковані в поз. 01.21.1
• яловичину у відрубах
• телятину в тушах, напівтушах, четвертинах чи відрубах
 
21111 0201 
15.11.12  Яловичина заморожена
Ця підкатегорія включає:
м'ясо (туші, напівтуші та четвертини) тварин, які в живому вигляді класифіковані в поз. 01.21.1
• яловичину у відрубах
• телятину в тушах, напівтушах, четвертинах чи відрубах
 
21112 0202 
15.11.13  Свинина свіжа
Ця підкатегорія включає:
м'ясо (туші та напівтуші) свиней свійських та диких
• окісті, лопатки та інші відруби свиней
 
21113 0203.1 
15.11.14  Свинина заморожена
Ця підкатегорія включає:
м'ясо (туші та напівтуші) свиней свійських та диких
• окісті, лопатки та інші відруби свиней
 
21114 0203.2 
15.11.15  Баранина свіжа
Ця підкатегорія включає:
туші напівтуші та відруби овець (баранів, ягнят) свійських і диких
 
21115 0204.10, .2 
15.11.16  Баранина заморожена
Ця підкатегорія включає:
туші, напівтуші та відруби овець (баранів, ягнят) свійських і диких
 
21116 0204.30, .4 
15.11.17  Козлятина
Ця підкатегорія включає:
м'ясо кіз, козлів та козенят свіже чи заморожене
 
21117 0204.50 
15.11.18  Конина
Ця підкатегорія включає:
м'ясо свіже чи заморожене тварин, які в живому вигляді класифіковані в поз. 01.22.13
 
21118 0205 
15.11.19  Субпродукти харчові
Ця підкатегорія включає:
відходи забою тварин (субпродукти) свіжі чи заморожені (печінку, нирки, серце, язик, голову, ноги і т. ін.), які звичайно використовуються для харчування людей
• субпродукти, які використовуються як у харчових, так і в фармацевтичних цілях (кров тварин забійних необроблену, підшлункову залозу, гіпофіз, вим'я, спинний мозок і т. ін.)
 
21119 0206