Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.95.10  Вермути та вина ароматизовані
Ця підкатегорія включає:
• напої, які звичайно використовуються як аперитиви чи тоніки, і які приготовлені з виноградних вин, включених в поз. 15.93.12, ароматизовані шляхом настоювання на рослинах (коріннях, листях, плодах і т. ін.) чи ароматичних речовинах
Ця підкатегорія не включає:
вина виноградні натуральні (15.93.12)
• вина, одержані з сухофруктів та приготовлені за допомогою ароматичних рослин
 
24213 2205