Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.93.11  Вина ігристі
Ця підкатегорія включає:
шампанське та вина виноградні ігристі натуральні
• вина виноградні з певних регіонів, призначені для виробництва ігристих вин
Примітка. Термін "вина ігристі" означає вина, витримані в закритих резервуарах за температури 20 градусів Цельсія і надмірним тиском більше 300 кПа; шампанське - це ігристе вино, яке виробляють у французькій провінції Шампань з винограду, що збирають виключно в цій провінції
 
24211 2204.10 
15.93.12  Вина
Ця підкатегорія включає:
вина виноградні натуральні, які є кінцевим продуктом спиртового бродіння сусла, одержаного зі свіжого винограду
• вина (білі, рожеві чи червоні) вищої якості контрольованих назв за походженням, такі як бордо, бургундське і т. ін.
• вина високоякісні колекційні, марочні, вироблені в певному регіоні
• вина десертні: портвейн, мадеру, херес, токай, мускат, кагор, канарі і т. ін. (міцністю більше 15 об. %)
• вина міцні (міцністю 15 - 20 об. %)
• вина столові (білі, рожеві чи червоні) купажні
• вина місцевого виробництва та інші ординарні тихі чи пінисті (сухі, напівсухі, напівсолодкі) вина
• вина, призначені для перероблення на горілку, оцет, спирт, вермут і т. ін.
Ця підкатегорія включає також:
сусло виноградне, призначене для виробництва вина, яке може знаходитися на стадії самочинного бродіння або мютоване
• вина виноградні газовані (іскристі) з надмірним тиском від 100 до 300 кПа, одержаним штучним доданням діоксиду вуглецю до натуральних вин після розливу їх у пляшки
• вина лікерні та солодкі н.в.і.у.
Ця підкатегорія не включає:
сусло виноградне, призначене для виробництва соків (15.32.10)
• вина ігристі натуральні (15.93.11)
• вина фруктові (15.94.10)
 
24212 2204.2 - .30