Додаток А (довідковий)
Пошук:
|
Точний пошук (без врахування регістра):
|
Пошук категорії по коду:
|
|
|
|
1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
Код | Назва | Код |
CPC | HS/CN |
15.91.10 | Напої спиртні дистильовані
Ця підкатегорія включає:
• напої спиртні, одержані під час дистиляції виноградного вина чи
вичавків винограду (коньяк, арманьяк, бренді і т. ін.)
• напої спиртні, одержані під час дистиляції забродженої суміші з зерен
хлібних злаків чи картоплі (віскі шотландське, віскі "Бурбон", джин
і т. ін.)
• напої спиртні, одержані під час дистиляції забродженої меляси цукрової
тростини (ром, тафія і т. ін.) чи меляси цукрового буряку
• напої спиртні, одержані під час дистиляції спирту з фруктів (слив, груш,
яблук, вишень і т. ін.), плодів чи інших частин рослин (ялівцю, ріжкового
дерева, аквавіту і т. ін.)
напої спиртні дистильовані, що містять ароматичні елементи ягід, фруктів,
овочів чи рослин (гіркі настоянки, джин, або яловцева настоянка)
• напої спиртні, одержані ферментацією та дистиляцією браги зі злакових
культур без додання ароматичних речовин та наступним фільтруванням через
активоване вугілля (горілка)
• аперитиви спиртні (абсент і т. ін.) та спиртні лимонади
• лікери ("креми"), ратафію (лікер з фруктового соку) та солодкі
наливки, які містять спирт, цукор та ароматизатори (наприклад, лікер
банановий, ванільний, кавовий, ратафія з вишень, малини, чорної смородини і
т. ін.); емульсії спирту з продуктами типу яєчного жовтку, крему і т. ін.
• напої спиртні, складені для імітації вина шляхом змішування дистильованих
спиртних напоїв з фруктовим соком чи водою, цукром, барвниками,
ароматизаторами та іншими інгредієнтами
• спирт етиловий неденатурований з вмістом спирту менше 80 об. %
Ця підкатегорія включає також:
• складені спиртові продукти, які є концентрованими рідкими
алкогольними напоями з складної суміші дистилятів, тинктури, спиртових
настоянок та натуральних чи штучних есенцій, містять ароматизатори, а іноді
деякі компоненти (цукор і т. ін.) і використовуються для виготовлення різних
напоїв (наприклад, аперитивів, лікерів) або як ароматичні добавки до напоїв,
приправ, змішаних соусів чи кондитерських виробів (тістечок, печива і т. ін.)
• спиртні харчові добавки, призначені для підтримування загального стану
здоров'я або доброго самопочуття
Примітка. Це угруповання включає напої будь-якої міцності
(вмісту спирту) | 24130 | 2208 |