Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.89.11  Супи та бульйони
Ця підкатегорія включає:
супи та бульйони готові в пакетах, консервах чи швидкозаморожені для вживання після підігрівання
заготовки для супів та бульйонів у вигляді кубиків, таблеток, брикетів чи в порошкоподібному або рідкому вигляді, які потребують тільки додання води, молока і т. ін.
Ця підкатегорія не включає:
• екстракти та соки м'ясні, з риби, ракоподібних, молюсків та інших водяних безхребетних (15.13.12)
 
23992 2104.10 
15.89.12  Яйця без шкаралупи
Ця підкатегорія включає:
яйця без шкаралупи та яєчні жовтки всіх видів птиць свіжі, сушені, варені у воді чи на парі, заморожені чи консервовані іншим способом, призначені як харчові продукти або для технічного використання
• альбумін яєчний
Ця підкатегорія не включає:
яйця птиць у шкаралупі (01.24.20)
 
23993 0408, 3502.10 
15.89.13  Дріжджі
Ця підкатегорія включає:
дріжджі хлібопекарські, пивні чи спиртові (активні чи неактивні)
• дріжджі сушені
• дріжджі культивовані
• порошки пекарські готові (для підіймання тіста)
• інші неактивні дріжджі та мертві одноклітинні мікроорганізми
Ця підкатегорія не включає:
борошно самопідіймальне (15.61.21)
 
23996 2102 
15.89.14  Продукти харчові н.в.і.у.
Ця підкатегорія включає:
десерти молочні, придатні для довгочасного зберігання, печиво рисове
• напівфабрикати для приготування легких страв, різноманітних десертів, мусів, кремів і т. ін.
• сніданки у вигляді ароматизованих порошку чи гранул (з доданням шоколаду, ванілі і т. ін.)
• пасти бутербродні з доданням арахісу
• напівфабрикати рідкі (сиропи) та сухі (порошки) композиційні, призначені для приготування лимонадів та інших напоїв
• екстракт солодовий
Ця підкатегорія не включає:
• зерна злакових смажені чи здуті (15.61.33)
• пасти бутербродні шоколадні (15.84.22)
• какао-порошок (15.84.13, 15.84.14)
• десерти молочні свіжі (15.51.52)
 
23999.2 1901.90, 2106.10, .90ex