Додаток А (довідковий)
Пошук:
|
Точний пошук (без врахування регістра):
|
Пошук категорії по коду:
|
|
|
|
1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
Код | Назва | Код |
CPC | HS/CN |
15.87.11 | Оцет
Ця підкатегорія включає:
• оцет, який розрізняють за походженням: винний, спиртовий, пивний чи
солодовий, яблучний, грушевий чи інші види збродженого плодово-ягідного оцту,
оцет з молочної сироватки, меляси, зерен зернових культур і т. ін.
• замінники оцту, одержані з оцтової кислоти | 23994 | 2209 |
15.87.12 | Соуси та гірчиця
Ця підкатегорія включає:
• продукти, сильно приправлені прянощами, які використовують для
ароматизації деяких страв (м'яса, риби, салатів і т. ін.) і приготовлені з
різних інгредієнтів: яєць, овочів, томатів, м'яса, фруктів, борошна, олії,
оцту і т. ін. (наприклад, соус соєвий, томатний кетчуп, грибний соус,
заправка для салатів, майонез і т. ін.)
• смакові добавки та змішані приправи (наприклад, для приготування ковбаси)
• порошок гірчичний та готову гірчицю
Ця підкатегорія не включає:
• екстракти та соки з м'яса, риби, ракоподібних, молюсків та інших
водних безхребетних (15.13.12)
• оцет (15.87.11)
• спеції та суміші спецій (15.87.20)
• супи та бульйони готові та заготовки для них (15.89.11) | 23995 | 2103 |