Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.87.11  Оцет
Ця підкатегорія включає:
оцет, який розрізняють за походженням: винний, спиртовий, пивний чи солодовий, яблучний, грушевий чи інші види збродженого плодово-ягідного оцту, оцет з молочної сироватки, меляси, зерен зернових культур і т. ін.
• замінники оцту, одержані з оцтової кислоти
 
23994 2209 
15.87.12  Соуси та гірчиця
Ця підкатегорія включає:
продукти, сильно приправлені прянощами, які використовують для ароматизації деяких страв (м'яса, риби, салатів і т. ін.) і приготовлені з різних інгредієнтів: яєць, овочів, томатів, м'яса, фруктів, борошна, олії, оцту і т. ін. (наприклад, соус соєвий, томатний кетчуп, грибний соус, заправка для салатів, майонез і т. ін.)
• смакові добавки та змішані приправи (наприклад, для приготування ковбаси)
• порошок гірчичний та готову гірчицю
Ця підкатегорія не включає:
екстракти та соки з м'яса, риби, ракоподібних, молюсків та інших водних безхребетних (15.13.12)
• оцет (15.87.11)
• спеції та суміші спецій (15.87.20)
• супи та бульйони готові та заготовки для них (15.89.11)
 
23995 2103