Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.83.11  Цукор-сирець
Ця підкатегорія включає:
цукор буряковий чи тростинний у твердій формі без ароматичних добавок чи барвників
Ця підкатегорія не включає:
сиропи сахарози з цукрового буряку та цукрової тростини (15.62.21)
 
23510 1701.1 
15.83.12  Цукор рафінований
Ця підкатегорія включає:
• Очищений тростинний чи буряковий цукор (сахарозу) білий чи жовтий, кристалічний, пресований
Ця підкатегорія включає також:
Хімічно чисту сахарозу
 
23520 1701.99 
15.83.13  Цукор інший
Ця підкатегорія включає:
• цукор тростинний чи буряковий очищений, у твердій формі, з доданням ароматизаторів чи барвників
• цукор та сироп кленові
Ця підкатегорія не включає:
• лактозу (15.51.54)
• глюкозу, мальтозу, фруктозу, сиропи сахарози некленові (15.62.21)
• підсолоджувачі синтетичні (24.41.40)
 
23530 1701.91, 1702.20 
15.83.14  Меляса
Ця підкатегорія включає:
мелясу (патоку) бурякову та цукрової тростини, яка є побічним продуктом екстракції чи рафінування бурякового чи тростинного цукру, чи виробництва фруктози з кукурудзи
 
23540 1703