Додаток А (довідковий)
Пошук:
|
Точний пошук (без врахування регістра):
|
Пошук категорії по коду:
|
|
|
|
1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
Код | Назва | Код |
CPC | HS/CN |
15.83.11 | Цукор-сирець
Ця підкатегорія включає:
• цукор буряковий чи тростинний у твердій формі без ароматичних
добавок чи барвників
Ця підкатегорія не включає:
• сиропи сахарози з цукрового буряку та цукрової тростини
(15.62.21) | 23510 | 1701.1 |
15.83.12 | Цукор рафінований
Ця підкатегорія включає:
• Очищений тростинний чи буряковий цукор (сахарозу) білий чи жовтий,
кристалічний, пресований
Ця підкатегорія включає також:
Хімічно чисту сахарозу | 23520 | 1701.99 |
15.83.13 | Цукор інший
Ця підкатегорія включає:
• цукор тростинний чи буряковий очищений, у твердій формі, з доданням
ароматизаторів чи барвників
• цукор та сироп кленові
Ця підкатегорія не включає:
• лактозу (15.51.54)
• глюкозу, мальтозу, фруктозу, сиропи сахарози некленові (15.62.21)
• підсолоджувачі синтетичні (24.41.40) | 23530 | 1701.91, 1702.20 |
15.83.14 | Меляса
Ця підкатегорія включає:
• мелясу (патоку) бурякову та цукрової тростини, яка є побічним
продуктом екстракції чи рафінування бурякового чи тростинного цукру, чи
виробництва фруктози з кукурудзи | 23540 | 1703 |