Додаток А (довідковий)
Пошук:
|
Точний пошук (без врахування регістра):
|
Пошук категорії по коду:
|
|
|
|
1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
Код | Назва | Код |
CPC | HS/CN |
15.61.21 | Борошно пшеничне
Ця підкатегорія включає:
• борошно з пшениці твердої, м'якої та полби
• борошно пшенично-житнє чи житньо-пшеничне
Ця підкатегорія включає також:
• борошно пшеничне, збагачене в невеликих кількостях добавками
мінеральних фосфатів, антиокислювачів, емульгаторів, вітамінів чи готових
пекарських порошків (самопідіймальне борошно)
Ця підкатегорія не включає:
• крупку пшеничну (15.61.31)
• борошно пшеничне, піддане подальшому обробленню, або в яке додані інші
речовини (жир, яйця, ароматизатори, барвники і т. ін.) (15.61.24) | 23110 | 1101 |
15.61.22 | Борошно інших зернових
Ця підкатегорія включає:
• борошно рисове, житнє, кукурудзяне, вівсяне, ячмінне, гречане і т.
ін. | 23120 | 1102 |
15.61.23 | Борошно овочеве
Ця підкатегорія включає:
• борошно та крупу з овочів бобових сушених (див. поз. 01.12.22):
гороху, квасолі, сочевиці і т. ін.
• борошно та крупу з коренеплодів та бульбоплодів з високим вмістом крохмалю
(див. поз. 01.11.23): батату, топінамбуру, маніоки і т. ін.
Ця підкатегорія включає також:
• борошно, крупу та порошок з сушених плодів та горіхів
• борошно, крупу та порошок з шкірки плодів
Ця підкатегорія не включає:
• борошно з плодів ріжкового дерева (01.13.23)
• борошно картопляне (15.31.12)
• борошно соєве (15.41.32) | 23170 | 1106 |
15.61.24 | Борошно підготовлене
Ця підкатегорія включає:
• борошно, піддане подальшому обробленню або в яке додані інші
речовини (жир, яйця, ароматизатори, барвники, фрукти і т. ін.)
• готове тісто та суміші на основі борошна для виготовлення хлібобулочних та
борошняних кондитерських виробів, класифікованих в поз. 15.81, 15.82
Ця підкатегорія не включає:
• тісто готове до випікання (неформоване, швидкозаморожене, розкачане
чи розкладене у форми) (15.81.11) | 23180 | 1901.20 |