Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.61.21  Борошно пшеничне
Ця підкатегорія включає:
борошно з пшениці твердої, м'якої та полби
• борошно пшенично-житнє чи житньо-пшеничне
Ця підкатегорія включає також:
борошно пшеничне, збагачене в невеликих кількостях добавками мінеральних фосфатів, антиокислювачів, емульгаторів, вітамінів чи готових пекарських порошків (самопідіймальне борошно)
Ця підкатегорія не включає:
крупку пшеничну (15.61.31)
• борошно пшеничне, піддане подальшому обробленню, або в яке додані інші речовини (жир, яйця, ароматизатори, барвники і т. ін.) (15.61.24)
 
23110 1101 
15.61.22  Борошно інших зернових
Ця підкатегорія включає:
борошно рисове, житнє, кукурудзяне, вівсяне, ячмінне, гречане і т. ін.
 
23120 1102 
15.61.23  Борошно овочеве
Ця підкатегорія включає:
борошно та крупу з овочів бобових сушених (див. поз. 01.12.22): гороху, квасолі, сочевиці і т. ін.
• борошно та крупу з коренеплодів та бульбоплодів з високим вмістом крохмалю (див. поз. 01.11.23): батату, топінамбуру, маніоки і т. ін.
Ця підкатегорія включає також:
• борошно, крупу та порошок з сушених плодів та горіхів
• борошно, крупу та порошок з шкірки плодів
Ця підкатегорія не включає:
борошно з плодів ріжкового дерева (01.13.23)
• борошно картопляне (15.31.12)
• борошно соєве (15.41.32)
 
23170 1106 
15.61.24  Борошно підготовлене
Ця підкатегорія включає:
борошно, піддане подальшому обробленню або в яке додані інші речовини (жир, яйця, ароматизатори, барвники, фрукти і т. ін.)
• готове тісто та суміші на основі борошна для виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів, класифікованих в поз. 15.81, 15.82
Ця підкатегорія не включає:
тісто готове до випікання (неформоване, швидкозаморожене, розкачане чи розкладене у форми) (15.81.11)
 
23180 1901.20