Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.33.21  Плоди заморожені
Ця підкатегорія включає:
плоди та горіхи (свіжі чи варені у воді або на парі), заморожені (швидкозаморожені), з доданням чи без додання цукру або інших підсолоджувачів, які свіжими чи охолодженими входять у поз. 01.13.1, 01.13.2
 
21510 0811 
15.33.22  Джеми, желе, пюре та пасти плодові й ягідні
Ця підкатегорія включає:
джеми, конфітюри, желе плодово-ягідні, мармелади, пюре плодово-ягідні чи горіхові, пасти плодово-ягідні чи горіхові, які пройшли теплове оброблення, у т. ч. з доданням цукру або інших підсолоджувачів
Ця підкатегорія не включає:
плоди зацукровані (15.84.24)
• продукти готові фруктові гомогенізовані для дитячого та дієтичного харчування (15.88.10)
 
21520 2007.9 
15.33.23  Горіхи смажені
Ця підкатегорія включає:
мигдаль, арахіс та інші види горіха та насіння, смажені без олії, на олії чи жирі, покриті чи непокриті сіллю, ароматизувальними речовинами, прянощами та іншими добавками, змішані чи незмішані між собою
Ця підкатегорія включає також:
арахіс тертий
Ця підкатегорія не включає:
арахіс несмажений (01.11.32)
• горіхи інші, свіжі чи сушені, очищені від шкаралупи чи неочищені (01.13.24)
 
21530 2008.1 
15.33.24  Плоди консервовані для короткочасного зберігання
Ця підкатегорія включає:
плоди та горіхи (не обов'язково варені чи лущені), що пройшли оброблення з єдиною ціллю їхнього короткочасного зберігання під час транспортування чи зберігання перед використанням (наприклад, за допомогою сірчистого газу, розсолу, сірчистої води чи іншого консервувального розчину) і за умови, що вони непридатні для безпосереднього вживання в їжу
 
21540 0812 
15.33.25  Консерви плодові
Ця підкатегорія включає:
консерви з цілих, кусочків чи подрібнених фруктів, стебла, корені та інші їстівні частини рослин, консервовані в цукрі та укладені в сироп чи без нього
• плоди, що піддані тепловій обробці
• м'якоть плодову стерилізовану, у т. ч. відварену
• плоди (включаючи шкірку плодів та насіння) консервовані у воді, у сиропі, в хімічних речовинах чи спирті
• плоди цілі, наприклад, персики, абрикоси, апельсини, подрібнені та стерилізовані, у т. ч. з доданням води чи цукрового сиропу, але в пропорції, не достатній для безпосереднього вживання їх як напої
• виноград сушений (ізюм, кишмиш, коринка), сухофрукти (абрикоси, чорнослив, яблука, груші, персики т. ін.), суміші горіхів чи сухофруктів
• шкурки цитрусових плодів чи баштанних культур, свіжі, сушені, заморожені чи консервовані для короткочасного зберігання
Ця підкатегорія не включає:
плоди свіжі паковані для продажу (01.13)
• плоди культур тропічних сушені (01.13.21)
• плоди культур цитрусових сушені (01.13.22)
• горіхи (лісові, волоські та ін.) свіжі чи сушені (01.13.24)
• плоди зацукровані (15.84.24)
 
01330.3, 01350, 2155 0806.20, 0813, 0814, 2008.20 - .9 
15.33.26  Кісточки та ядра плодів
Ця підкатегорія включає:
кісточки та ядра персиків, абрикосів, слив, вишень і т. ін., які вживаються в їжу людиною
Ця підкатегорія не включає:
горіхи свіжі чи сушені, очищені від шкаралупи чи неочищені (01.13.24)
 
21560 1212.30