Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.33.11  Овочі заморожені
Ця підкатегорія включає:
заморожені (щвидкозаморожені) овочі, які в свіжому чи охолодженому виглядах включені в поз. 01.12.1 (наприклад, зелений горошок, квасоля, шпинат, цукрова кукурудза, спаржа, морква, буряк, гриби і т. ін.)
Ця підкатегорія включає також:
овочі заморожені у відвареному (у воді чи на парі) вигляді
• суміші овочеві заморожені
 
21310.2 0710.2 - .90 
15.33.12  Овочі консервовані для короткочасного зберігання
Ця підкатегорія включає:
овочі, що пройшли оброблення з єдиною ціллю їхнього короткочасного зберігання під час транспортування чи зберігання перед використанням (наприклад, за допомогою сірчистого газу, розсолу, сірчистої води чи іншого розчину-консерванту) і за умови, що вони непридатні для безпосереднього вживання в їжу
Ця підкатегорія не включає:
овочі просто паковані для продажу (01.12.1)
 
21320 0711 
15.33.13  Овочі сушені
Ця підкатегорія включає:
овочі, що вказані в поз. 01.12.1 (наприклад, цибуля, цукрова кукурудза, томати, гриби і т. ін.), які були висушені (включаючи обезводнення, випаровування чи сушіння морозом), тобто в яких натуральний вміст води видалений за допомогою різних процесів
Ця підкатегорія включає також:
суміші овочеві сушені
Ця підкатегорія не включає:
овочі бобові сушені (01.11.22)
 
21390.2 0712.20 - .90 
15.33.14  Овочі консервовані без додання оцту
Ця підкатегорія включає:
продукти овочеві в цілому вигляді, кусочками чи в меленому вигляді, які можуть бути збереженими у воді, у томатному соусі чи з іншими інгредієнтами, готові для безпосереднього вживання, заморожені чи незаморожені
• продукти готові овочеві гомогенізовані чи перемішані (салати)
• консерви овочеві натуральні: з зеленого горошку, зеленої квасолі, лущеної квасолі, спаржі, артишоків, шпинату, кукурудзи цукрової і т. ін.
• суміші овочеві кулінарні
• страви готові на основі овочів (рагу овочеві, вінегретит і т. ін.)
• консерви томатні (з томатів цілих чи розрізаних на частини)
• гриби консервовані та консерви грибні (у цілому вигляді, кусочками чи гомогенізовані)
• капусту квашену
• овочі, попередньо відварені чи приготовлені в олії чи в іншому соусі (маслини і т. ін.)
• пюре томатне, томат-пасту, концентрат томатний
Ця підкатегорія не включає:
соки овочеві (15.32.10)
• кетчуп томатний та інші томатні соуси (15.87.12)
• продукти готові овочеві гомогенізовані для дитячого та дієтичного харчування (15.88.10)
• супи готові та заготовки для супів овочеві (15.89.11)
 
21390.3 2002, 2003, 2004.90, 2005.30 - .90 
15.33.15  Овочі консервовані в оцті
Ця підкатегорія включає:
овочі, фрукти, горіхи та інші їстівні частини рослин (наприклад, огірки, корнішони, цибуля ріпчаста, гриби, томати, цукрова кукурудза, перець, батут і т. ін.), приготовлені чи консервовані в оцті або оцтовій кислоті, у т. ч. ті, що містять сіль, цукор, спеції, гірчицю, олію та інші добавки
 
21390.4 2001