Додаток А (довідковий)
Пошук:
|
Точний пошук (без врахування регістра):
|
Пошук категорії по коду:
|
|
|
|
1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
Код | Назва | Код |
CPC | HS/CN |
15.33.11 | Овочі заморожені
Ця підкатегорія включає:
• заморожені (щвидкозаморожені) овочі, які в свіжому чи охолодженому
виглядах включені в поз. 01.12.1 (наприклад, зелений горошок, квасоля,
шпинат, цукрова кукурудза, спаржа, морква, буряк, гриби і т. ін.)
Ця підкатегорія включає також:
• овочі заморожені у відвареному (у воді чи на парі) вигляді
• суміші овочеві заморожені | 21310.2 | 0710.2 - .90 |
15.33.12 | Овочі консервовані для короткочасного зберігання
Ця підкатегорія включає:
• овочі, що пройшли оброблення з єдиною ціллю їхнього короткочасного
зберігання під час транспортування чи зберігання перед використанням
(наприклад, за допомогою сірчистого газу, розсолу, сірчистої води чи іншого
розчину-консерванту) і за умови, що вони непридатні для безпосереднього
вживання в їжу
Ця підкатегорія не включає:
• овочі просто паковані для продажу (01.12.1) | 21320 | 0711 |
15.33.13 | Овочі сушені
Ця підкатегорія включає:
• овочі, що вказані в поз. 01.12.1 (наприклад, цибуля, цукрова
кукурудза, томати, гриби і т. ін.), які були висушені (включаючи
обезводнення, випаровування чи сушіння морозом), тобто в яких натуральний
вміст води видалений за допомогою різних процесів
Ця підкатегорія включає також:
• суміші овочеві сушені
Ця підкатегорія не включає:
• овочі бобові сушені (01.11.22) | 21390.2 | 0712.20 - .90 |
15.33.14 | Овочі консервовані без додання оцту
Ця підкатегорія включає:
• продукти овочеві в цілому вигляді, кусочками чи в меленому вигляді,
які можуть бути збереженими у воді, у томатному соусі чи з іншими
інгредієнтами, готові для безпосереднього вживання, заморожені чи
незаморожені
• продукти готові овочеві гомогенізовані чи перемішані (салати)
• консерви овочеві натуральні: з зеленого горошку, зеленої квасолі, лущеної
квасолі, спаржі, артишоків, шпинату, кукурудзи цукрової і т. ін.
• суміші овочеві кулінарні
• страви готові на основі овочів (рагу овочеві, вінегретит і т. ін.)
• консерви томатні (з томатів цілих чи розрізаних на частини)
• гриби консервовані та консерви грибні (у цілому вигляді, кусочками чи
гомогенізовані)
• капусту квашену
• овочі, попередньо відварені чи приготовлені в олії чи в іншому соусі
(маслини і т. ін.)
• пюре томатне, томат-пасту, концентрат томатний
Ця підкатегорія не включає:
• соки овочеві (15.32.10)
• кетчуп томатний та інші томатні соуси (15.87.12)
• продукти готові овочеві гомогенізовані для дитячого та дієтичного
харчування (15.88.10)
• супи готові та заготовки для супів овочеві (15.89.11) | 21390.3 | 2002, 2003, 2004.90, 2005.30 - .90 |
15.33.15 | Овочі консервовані в оцті
Ця підкатегорія включає:
• овочі, фрукти, горіхи та інші їстівні частини рослин (наприклад,
огірки, корнішони, цибуля ріпчаста, гриби, томати, цукрова кукурудза, перець,
батут і т. ін.), приготовлені чи консервовані в оцті або оцтовій кислоті, у
т. ч. ті, що містять сіль, цукор, спеції, гірчицю, олію та інші добавки | 21390.4 | 2001 |