Додаток А (довідковий)
Пошук:
|
Точний пошук (без врахування регістра):
|
Пошук категорії по коду:
|
|
|
|
1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
Код | Назва | Код |
CPC | HS/CN |
15.32.10 | Соки фруктові та овочеві
Ця підкатегорія включає:
• соки з фруктів та овочів (цитрусових, яблук, груш, слив, томатів,
моркви, селери і т. ін.) неферментовані, незброджені, без додання спирту (або
з концентрацією спирту не більше 0,5 % за об'ємом), включно з
швидкозамороженими
• суміші соків з овочів чи фруктів одного чи різних типів, включаючи
відновлені соки
• соки концентровані, у т. ч. заморожені чи у вигляді кристалів, які
розчиняються у воді
• сусло виноградне незброджене у вигляді концентрату чи кристалів
Ця підкатегорія не включає:
• соуси томатні (15.87.12)
• сусло виноградне, призначене для виробництва вина (15.93.12)
• напої фруктові (15.98.12)
Примітка. Фруктові та овочеві соки, які включені в це
угруповання, можуть містити наступні речовини, за умов, що соки зберігають
свої первинні властивості, незалежно від того, є це наслідком виробничого
процесу чи вони були додані окремо: цукор та інші підсолоджувальні речовини;
речовини, що призупиняють бродіння чи для консервування (ферменти, діоксид
вуглецю); стандартизувальні речовини (наприклад, лимонна чи винна кислота) і
речовини, додані для компенсування компонентів, які зруйновані чи зіпсовані
під час виробничого процесу (наприклад, вітаміни, барвники), або для
"закріплення" смаку (наприклад, сорбіт, доданий в соки цитрусових
плодів). Овочеві соки також можуть містити добавки солі, спецій чи
ароматизувальних речовин | 21400 | 2009 |