Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.32.10  Соки фруктові та овочеві
Ця підкатегорія включає:
соки з фруктів та овочів (цитрусових, яблук, груш, слив, томатів, моркви, селери і т. ін.) неферментовані, незброджені, без додання спирту (або з концентрацією спирту не більше 0,5 % за об'ємом), включно з швидкозамороженими
• суміші соків з овочів чи фруктів одного чи різних типів, включаючи відновлені соки
• соки концентровані, у т. ч. заморожені чи у вигляді кристалів, які розчиняються у воді
• сусло виноградне незброджене у вигляді концентрату чи кристалів
Ця підкатегорія не включає:
соуси томатні (15.87.12)
• сусло виноградне, призначене для виробництва вина (15.93.12)
• напої фруктові (15.98.12)
Примітка. Фруктові та овочеві соки, які включені в це угруповання, можуть містити наступні речовини, за умов, що соки зберігають свої первинні властивості, незалежно від того, є це наслідком виробничого процесу чи вони були додані окремо: цукор та інші підсолоджувальні речовини; речовини, що призупиняють бродіння чи для консервування (ферменти, діоксид вуглецю); стандартизувальні речовини (наприклад, лимонна чи винна кислота) і речовини, додані для компенсування компонентів, які зруйновані чи зіпсовані під час виробничого процесу (наприклад, вітаміни, барвники), або для "закріплення" смаку (наприклад, сорбіт, доданий в соки цитрусових плодів). Овочеві соки також можуть містити добавки солі, спецій чи ароматизувальних речовин
 
21400 2009