Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.20.11  Філе рибне свіже
Ця підкатегорія включає:
рибу розібрану (філе рибне), в якій видалені голова, нутрощі, плавці та кістки, свіжу чи охолоджену
• інше м'ясо риб, з якого видалені кістки, у вигляді фаршу чи нарізане кусками
Ця підкатегорія включає також:
печінку, ікру та молоки риб свіжі, у т. ч. охолоджені
Ця підкатегорія не включає:
філе рибне свіже чи заморожене, просто покрите збитим тістом чи сухарями для обкачування (15.20.14)
 
21210 0302.70, 0304.10 
15.20.12  Риба заморожена
Ця підкатегорія включає:
рибу цілу, без голови, з нутрощами, у кусках з кістками, філе рибне та інше м'ясо риби (включаючи фарш) без кісток заморожені чи швидкозаморожені
Ця підкатегорія включає також:
печінку, ікру та молоки риб заморожені чи швидкозаморожені
 
21220 0303, 0304.20 - .90 
15.20.13  Риба сушена, солена та копчена
Ця підкатегорія включає:
рибу цілу, без голови, кусками, у вигляді філе чи фаршу сушену, солену чи в розсолі, гарячого чи холодного копчення
Ця підкатегорія включає також:
печінку, ікру та молоки риб сушені, солені чи копчені
• борошно та гранули рибні харчові
Ця підкатегорія не включає:
ікру осетрових та замінники ікри (15.20.14)
• борошно та гранули рибні нехарчові (15.20.17)
• супи рибні (15.89.11)
 
21230 0305 
15.20.14  Продукти готові та консерви рибні
Ця підкатегорія включає:
рибу відварену, приготовлену на парі, жарену на грілі, жарену, мелену чи приготовлену іншим способом, готову до вживання
• рибу, приготовлену чи консервовану в оцті, олії і т. ін., маринади з риби, рибну ковбасу, рибну пасту і т. ін.
• рибу та її частини (включаючи філе рибне свіже, заморожене, печінку та молоку), приготовані для безпосереднього вживання, просто покриті збитим тістом чи обваляні в сухарях
• готові продукти та готові блюда з риби
• консерви з риби та рибних продуктів (натуральні, у томатному соусі, в олії, рибо-рослинні і т. ін.)
• вироби рибні кулінарні
• ікру осетрову та замінники ікри
Ця підкатегорія не включає:
рибу копчену (15.20.13)
• супи рибні (15.89.11)
Примітка. Див. примітку до поз. 15.13.12
 
21240 1604 
15.20.15  Ракоподібні та молюски заморожені
Ця підкатегорія включає:
ракоподібних, молюсків та інших водяних безхребетних заморожених чи швидкозаморожених
Ця підкатегорія включає також:
ракоподібних, молюсків та інших водяних безхребетних сушених чи солених
Ця підкатегорія не включає:
лапки жаб'ячі шзидкозаморожені (01.25.22)
 
21250 0306.1, 0307.29, .39, .49, .59, .99 
15.20.16  Ракоподібні та молюски консервовані
Ця підкатегорія включає:
ракоподібних та молюсків, кулінарно оброблених, без оболонки (панцирів), кусочками і т. ін. в консервах
• готові продукти та страви, які містять ракоподібних чи молюсків
• равликів, готових до вживання чи в консервах
• інших водяних безхребетних, готових до вживання чи в консервах
Ця підкатегорія не включає:
равликів не приготовлених до вживання (01.25.22)
• ракоподібних, устриць, безхребетних водяних, не приготовлених до вживання (05.00.2)
 
21260 1605 
15.20.17  Борошно рибне нехарчове
Ця підкатегорія включає:
борошно, порошки та гранули з риби, ракоподібних, молюсків та інших водяних безхребетних, непридатні для споживаннялюдиною
 
21291 2301.20 
15.20.18  Відходи рибні
Ця підкатегорія включає:
неїстівні ікру та молоку риб, у т. ч. запліднену ікру
• луску кільки або аналогічної дрібної риби свіжу чи консервовану
• міхурі риб сирі, сушені чи солені
• кишки, голови, зябра та інші рибні відходи
• мертвих риб, ракоподібних, молюсків та інших безхребетних, які вказані в поз. 05.00, та їх м'ясо, непридатні для харчування людей
 
21299 0511.91