Код | Назва | Код |
CPC | HS/CN |
15.20.11 | Філе рибне свіже
Ця підкатегорія включає:
• рибу розібрану (філе рибне), в якій видалені голова, нутрощі, плавці
та кістки, свіжу чи охолоджену
• інше м'ясо риб, з якого видалені кістки, у вигляді фаршу чи нарізане
кусками
Ця підкатегорія включає також:
• печінку, ікру та молоки риб свіжі, у т. ч. охолоджені
Ця підкатегорія не включає:
• філе рибне свіже чи заморожене, просто покрите збитим тістом чи
сухарями для обкачування (15.20.14) | 21210 | 0302.70, 0304.10 |
15.20.12 | Риба заморожена
Ця підкатегорія включає:
• рибу цілу, без голови, з нутрощами, у кусках з кістками, філе рибне
та інше м'ясо риби (включаючи фарш) без кісток заморожені чи швидкозаморожені
Ця підкатегорія включає також:
• печінку, ікру та молоки риб заморожені чи швидкозаморожені | 21220 | 0303, 0304.20 - .90 |
15.20.13 | Риба сушена, солена та копчена
Ця підкатегорія включає:
• рибу цілу, без голови, кусками, у вигляді філе чи фаршу сушену,
солену чи в розсолі, гарячого чи холодного копчення
Ця підкатегорія включає також:
• печінку, ікру та молоки риб сушені, солені чи копчені
• борошно та гранули рибні харчові
Ця підкатегорія не включає:
• ікру осетрових та замінники ікри (15.20.14)
• борошно та гранули рибні нехарчові (15.20.17)
• супи рибні (15.89.11) | 21230 | 0305 |
15.20.14 | Продукти готові та консерви рибні
Ця підкатегорія включає:
• рибу відварену, приготовлену на парі, жарену на грілі, жарену,
мелену чи приготовлену іншим способом, готову до вживання
• рибу, приготовлену чи консервовану в оцті, олії і т. ін., маринади з риби,
рибну ковбасу, рибну пасту і т. ін.
• рибу та її частини (включаючи філе рибне свіже, заморожене, печінку та
молоку), приготовані для безпосереднього вживання, просто покриті збитим
тістом чи обваляні в сухарях
• готові продукти та готові блюда з риби
• консерви з риби та рибних продуктів (натуральні, у томатному соусі, в олії,
рибо-рослинні і т. ін.)
• вироби рибні кулінарні
• ікру осетрову та замінники ікри
Ця підкатегорія не включає:
• рибу копчену (15.20.13)
• супи рибні (15.89.11)
Примітка. Див. примітку до поз. 15.13.12 | 21240 | 1604 |
15.20.15 | Ракоподібні та молюски заморожені
Ця підкатегорія включає:
• ракоподібних, молюсків та інших водяних безхребетних заморожених чи
швидкозаморожених
Ця підкатегорія включає також:
• ракоподібних, молюсків та інших водяних безхребетних сушених чи
солених
Ця підкатегорія не включає:
• лапки жаб'ячі шзидкозаморожені (01.25.22) | 21250 | 0306.1, 0307.29, .39, .49, .59, .99 |
15.20.16 | Ракоподібні та молюски консервовані
Ця підкатегорія включає:
• ракоподібних та молюсків, кулінарно оброблених, без оболонки
(панцирів), кусочками і т. ін. в консервах
• готові продукти та страви, які містять ракоподібних чи молюсків
• равликів, готових до вживання чи в консервах
• інших водяних безхребетних, готових до вживання чи в консервах
Ця підкатегорія не включає:
• равликів не приготовлених до вживання (01.25.22)
• ракоподібних, устриць, безхребетних водяних, не приготовлених до вживання
(05.00.2) | 21260 | 1605 |
15.20.17 | Борошно рибне нехарчове
Ця підкатегорія включає:
• борошно, порошки та гранули з риби, ракоподібних, молюсків та інших
водяних безхребетних, непридатні для споживаннялюдиною | 21291 | 2301.20 |
15.20.18 | Відходи рибні
Ця підкатегорія включає:
• неїстівні ікру та молоку риб, у т. ч. запліднену ікру
• луску кільки або аналогічної дрібної риби свіжу чи консервовану
• міхурі риб сирі, сушені чи солені
• кишки, голови, зябра та інші рибні відходи
• мертвих риб, ракоподібних, молюсків та інших безхребетних, які вказані в
поз. 05.00, та їх м'ясо, непридатні для харчування людей | 21299 | 0511.91 |