Додаток А (довідковий)
Пошук:
|
Точний пошук (без врахування регістра):
|
Пошук категорії по коду:
|
|
|
|
1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
Код | Назва | Код |
CPC | HS/CN |
15.13.11 | М'ясо та харчові субпродукти солені, сушені та
копчені
Ця підкатегорія включає:
• відруби м'яса та харчові субпродукти забійних тварин солені, сушені
(включаючи одержані шляхом зневоднення чи виморожування), копчені, якщо вони
вміщені в оболонки (натуральні чи штучні) з кишок, шкіри, шлунків, міхурів і
т. ін. за умови, що вони раніше не були розрубані чи розрізані й перемішані з
іншими інгредієнтами, але не приготовлені для безпосереднього вживання
• борошно та порошки з м'яса й субпродуктів харчові
Ця підкатегорія не включає:
• жир свинячий та свійської птиці (15.11.30)
• м'ясо свійської птиці солене, сушене чи копчене (15.13.12)
• борошно з м'яса та м'ясних субпродуктів, нехарчове (15.13.13) | 21131 | 0210 |
15.13.12 | Продукти готові, ковбаси та консерви м'ясні
Ця підкатегорія включає:
• ковбаси варені, кров'яні, ліверні, паштетні (м'ясні та печінкові),
сосиски, сардельки, сальтисони і т. ін.
• ковбаси напівкопчені, твердокопчені, сирокопчені, сиров'ялені і т. ін.
• копчення зі свинини, яловичини, баранини, телятини і т. ін.
• консерви м'ясні: тушковані, шинкові, делікатесні, закусочні, м'ясо-рослинні
і т. ін.
• консерви та готові страви на основі м'ясних виробів
• консерви та готові страви з м'яса кролів та дичини
• продукти готові на основі печінки свійської птиці
• печінку гусячу готову до вживання чи консерви з гусячої печінки
• м'ясо свійської птиці солене, сушене чи копчене
• консерви зі свійської птиці, м'ясо свійської птиці консервоване в жирі,
готові страви на основі м'яса свійської птиці
• відруби м'ясні (окісті, грудинки, корейки і т. ін.) варені, смажені,
приготовлені на грілі або іншим способом і готові до вживання
• продукти готові на основі м'ясних субпродуктів чи крові
• екстракти та соки з м'яса, риби, ракоподібних, молюсків та інших водяних
безхребетних
Ця підкатегорія не включає:
• м'ясо та харчові субпродукти солені, сушені та копчені (15.13.11)
• вироби макаронні, начинені м'ясом чи субпродуктами (15.85.12)
• заготовки для супів і бульйонів, готові супи та бульйони (15.89.11)
Примітка. Термін "готові продукти" або "готові
страви" включає в себе харчові продукти, які складаються, наприклад, з
ковбаси, м'яса, субпродуктів, крові, риби чи ракоподібних, молюсків чи інших
водних безхребетних, разом з овочами, спагеті, соусом і т. ін. за умови, що
вони містять більше 20 % ковбаси, м'яса, субпродуктів, крові, риби чи
ракоподібних, молюсків чи інших водних безхребетних або комбінації з цих продуктів
(класифікують відповідно до компонента, який переважає у масі виробу) | 21132 | 1601, 1602.20 - .90, 1603 |
15.13.13 | Борошно м'ясне нехарчове
Ця підкатегорія включає:
• борошно, мучку, порошки та гранули з м'яса чи м'ясних субпродуктів,
непридатні для харчування людини
• шкварки нехарчові
Ця підкатегорія не включає:
• порошок кістковий, включаючи борошно кісткове кормове
(15.11.40) | 21140 | 2301.10 |