Додаток А (довідковий)
Пошук: Точний пошук
(без врахування регістра):
Пошук категорії по коду:

1.2.1 Таблиця відповідності кодів ОКП кодам ДКПП
КодНазваКод
CPCHS/CN
15.13.11  М'ясо та харчові субпродукти солені, сушені та копчені
Ця підкатегорія включає:
відруби м'яса та харчові субпродукти забійних тварин солені, сушені (включаючи одержані шляхом зневоднення чи виморожування), копчені, якщо вони вміщені в оболонки (натуральні чи штучні) з кишок, шкіри, шлунків, міхурів і т. ін. за умови, що вони раніше не були розрубані чи розрізані й перемішані з іншими інгредієнтами, але не приготовлені для безпосереднього вживання
• борошно та порошки з м'яса й субпродуктів харчові
Ця підкатегорія не включає:
жир свинячий та свійської птиці (15.11.30)
• м'ясо свійської птиці солене, сушене чи копчене (15.13.12)
• борошно з м'яса та м'ясних субпродуктів, нехарчове (15.13.13)
 
21131 0210 
15.13.12  Продукти готові, ковбаси та консерви м'ясні
Ця підкатегорія включає:
ковбаси варені, кров'яні, ліверні, паштетні (м'ясні та печінкові), сосиски, сардельки, сальтисони і т. ін.
• ковбаси напівкопчені, твердокопчені, сирокопчені, сиров'ялені і т. ін.
• копчення зі свинини, яловичини, баранини, телятини і т. ін.
• консерви м'ясні: тушковані, шинкові, делікатесні, закусочні, м'ясо-рослинні і т. ін.
• консерви та готові страви на основі м'ясних виробів
• консерви та готові страви з м'яса кролів та дичини
• продукти готові на основі печінки свійської птиці
• печінку гусячу готову до вживання чи консерви з гусячої печінки
• м'ясо свійської птиці солене, сушене чи копчене
• консерви зі свійської птиці, м'ясо свійської птиці консервоване в жирі, готові страви на основі м'яса свійської птиці
• відруби м'ясні (окісті, грудинки, корейки і т. ін.) варені, смажені, приготовлені на грілі або іншим способом і готові до вживання
• продукти готові на основі м'ясних субпродуктів чи крові
• екстракти та соки з м'яса, риби, ракоподібних, молюсків та інших водяних безхребетних
Ця підкатегорія не включає:
м'ясо та харчові субпродукти солені, сушені та копчені (15.13.11)
• вироби макаронні, начинені м'ясом чи субпродуктами (15.85.12)
• заготовки для супів і бульйонів, готові супи та бульйони (15.89.11)
Примітка. Термін "готові продукти" або "готові страви" включає в себе харчові продукти, які складаються, наприклад, з ковбаси, м'яса, субпродуктів, крові, риби чи ракоподібних, молюсків чи інших водних безхребетних, разом з овочами, спагеті, соусом і т. ін. за умови, що вони містять більше 20 % ковбаси, м'яса, субпродуктів, крові, риби чи ракоподібних, молюсків чи інших водних безхребетних або комбінації з цих продуктів (класифікують відповідно до компонента, який переважає у масі виробу)
 
21132 1601, 1602.20 - .90, 1603 
15.13.13  Борошно м'ясне нехарчове
Ця підкатегорія включає:
борошно, мучку, порошки та гранули з м'яса чи м'ясних субпродуктів, непридатні для харчування людини
• шкварки нехарчові
Ця підкатегорія не включає:
порошок кістковий, включаючи борошно кісткове кормове (15.11.40)
 
21140 2301.10